+381 (11) 7660 080

Posebne pogodnosti Laste

GRATIS PREVOZ do Beograda za korisnike inostranih aranžmana (sa noćenjem) na redovnim linijama SP LASTA na dan polaska i povratka.
Detaljnije

Beograd Open Top

lasta_top_tour

Preuzmite Liflet: Download

Preuzmite mapu: Download

OTVARANJE TURISTIČKE AGENCIJE „LASTA TRAVEL & TOURISM“ U NOVOM SADU

nova_poslovnica

Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“, u četvrtak 14. maja, svečano će otvoriti svoju poslovnicu u Novom Sadu čime će proširiti mrežu svojih poslovnica u Srbiji. Osim poslovnica u Beogradu turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ ima i predstavništva u Čačku, Nišu, Valjevu i Smederevu.
U godini u kojoj obeležava značajan jubilej, 68 godina postojanja, Lasta nastavlja da širi svoju porodicu i nakon poslovnice u Čačku otvara poslovnicu na SPENS-u u Novom Sadu.
Turistička agencija će imati kompletnu ponudu turističkih aranžmana, baviće se prodajom autobuskih i avio karata, putnog osiguranja kao i celokupnom organizacijom đačkih i stručnih ekskurzija, izleta, letovanja, zimovanja i iznajmljivanje autobusa.
Tom prilikom biće potpisan i protokol o saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine, na promociji turističkih vrednosti Vojvodine.Ovim Protokolom Turisticka organizacija Vojvodine i Lasta uspostaviće saradnju na realizaciji programa od obostranog interesa, a sa zajedničkim ciljem obogaćenja i unapređenja turističke ponude Vojvodine.

Posebno izdvajamo

Pogledajte sve ponude

O Kompaniji "Lasta"

Za radost novih putovanja

SP Lasta je lider u drumskom prevozu putnika u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi i jedan od vodećih brendova u našoj zemlji. Više na www.lasta.rs

Pronađite aranžman